Tuotteet hakusanalla puunjauhojen hinta (2)

soijajauho

soijajauho

Soijajauho on soijaöljyn puristamisen sivutuote. On olemassa useita prosesseja, jotka tuottavat erilaisia tuotteita. Soijajauho luokitellaan yleensä kaupallistamista varten sen raakaproteiinipitoisuuden mukaan. Proteiinipitoiset tyypit saadaan kuorituista siemenistä ja ne sisältävät 47-49 % proteiinia ja 3 % raakakuitua (ruokapohjaisesti).
Natriumbikarbonaatti - Natriumbikarbonaatti elintarvikelaatu

Natriumbikarbonaatti - Natriumbikarbonaatti elintarvikelaatu

Natriumbikarbonaatti, joka tunnetaan myös leivinjauheena, on kemiallinen yhdiste, jonka kaava on NaHCO3. Kun se on merkitty "ruokaluokaksi", se tarkoittaa, että natriumbikarbonaatti on täyttänyt tietyt puhtaus- ja turvallisuusstandardit ruoan valmistuksessa ja kulutuksessa. Ruokaluokan natriumbikarbonaatti on erityisesti tuotettu ja käsitelty varmistaakseen, että se ei sisällä haitallisia epäpuhtauksia tai saasteita, jotka voisivat olla haitallisia ihmisten terveydelle. Natriumbikarbonaatilla on laaja valikoima kulinaarisia ja ruokaan liittyviä käyttötarkoituksia, mukaan lukien: Leivonta: Sitä käytetään yleisesti kohottavana aineena leivontaresepteissä, auttaen taikinaa ja taikinaa kohoamaan tuottamalla hiilidioksidigaskupla, kun se sekoitetaan happamien ainesosien, kuten etikan, piimän tai viinikivijauheen, kanssa.